Kullens Sportfiskeklubb

Var god logga in eller registrera dig.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
Avancerad sökning  

Nyheter:

Välkommen till Kullens Sportfiskeklubbs forum, här kan vi prata fritt om det mesta, och detta gäller även de som inte är klubbmedlemmar. Alla är välkomna med sina frågor, svar och fiskerapporter.

Författare Ämne: Fiske från kullaberg  (läst 4399 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

simme_90

  • Newbie
  • *
  • Utloggad Utloggad
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Fiske från kullaberg
« skrivet: 18 april 2011 kl. 13:38:06 »

Hej
Har nu varit ute flera gånger på kullaberg för att fiska, både vid ablahamn, spetsen och josefinelust utan att få något, tycker detta börjar kännas tramsigt nu!! :-[

Då jag har sett fiskar i vattnet flera gånger (dem kommer ju väldigt ofta nära klipporna) så börjar jag känna att det är jag som gör fel, särskilt när jag läser på detta forumet där folk skriver att kullaberg är ett "säkert kort".

Jag använder haspelrulle och ett 2,1meter långt spö. Jag har provat flera olika drag främst skeddrag men även jigg och spinnare. Wobbler har jag inte provat mer än någon enstaka gång. Jag är rätt säker på att jag ligger ganska nära botten när jag kastar efetrsom jag vissa gånger lyckas få med mig ganska stora mängder tång och dylikt. Brukar ge mig ut på morgonen runt kl 6 men har även varit ute på kvällen vid kl 7-9.

Någon som kanske kan ge lite bra tips för fiske vid kullaberg, var man ska stå, hur fisken beter sig vid olika väderförhållande samt vilka drag som är bra att använda.

Tacksam för all hjälp!!

//Simon
Loggat