Kullens Sportfiskeklubb

Var god logga in eller registrera dig.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
Avancerad sökning  

Nyheter:

Det är inget krav att vara klubbmedlem för att delta i forumet, det kostar inget att delta i forumet. Registrera dig gärna, så får du även tillgång till alla våra bilder som publiceras.

Författare Ämne: variation på kogt torsk  (läst 1704 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

h-cl

  • Hero Member
  • *****
  • Utloggad Utloggad
  • Antal inlägg: 684
    • Visa profil
variation på kogt torsk
« skrivet: 24 mars 2008 kl. 11:44:08 »

hel uttagen torsk,runt 2 kg.(incl.huved)
grönsaker,ex.purjolök,lök,rotfrukter
lägg fisken med buken neråt,på en bädd av grönsakarne i en panna,et fat eller et gjutjärnslock.
150'  i sådär 30-45 min i ugnen.tills köttet lossnar vid rygbenet.
gör en bechamel sås kryddat med senaps frön och bland i fin hakkade kokta ägg
server med dill kokta potatis och kall öl.
smakligt måltid.
mums!
 8)
Loggat
there's a thin line,between fishing and getting drunk in a boat!
detta spel tager en del af min tid,ha' kul...