Kullens Sportfiskeklubb

Var god logga in eller registrera dig.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
Avancerad sökning  

Nyheter:

Välkommen till Kullens Sportfiskeklubbs forum, här kan vi prata fritt om det mesta, och detta gäller även de som inte är klubbmedlemmar. Alla är välkomna med sina frågor, svar och fiskerapporter.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.

Visa inlägg - Pavan

Sidor: [1]
1
Fiskeplatser / Underrättelse!!
« skrivet: 4 april 2006 kl. 16:01:11 »
Vill bara meddela en sak som alla säkert inte vet om. Alla vi som fiskar ute vid Häljaröd; det är beträdnadsförbud för samtliga människor ute på Rönnen och Skälrönnen! 12 månader om året! Då min far är ornitolog bad han mig att meddela detta. Kan tänka mig att alla inte känner till detta och därför travar rätt ut, men detta är alltså förbjudet. Har hänt honom flera gånger under årets första månader att folk (fiskare) har travat rätt ut på Rönnen när far min stått o spanat efter fågel. Personerna har skrämt upp och iväg varenda liten fågel som landat för att rasta, vilket har gjort honom rsenrasande, och jag förstår honom!!

Hoppas alla respekterar detta, o för ni som inte visste om det, sprid det gärna till andra fiskare ni känner så att reglerna följs!

P.S.
Beträdnadsförbudet gäller juh bara från den lilla hamnen i Häljaröd och västerut mot Vegeåns mynning. Österut från hamnen sett är det juh som vanligt okej att fiska på , vilket vi tackar för!  :)

2
Tester och Recensioner / Pentax Optio
« skrivet: 25 februari 2006 kl. 12:29:05 »
Har precis införskaffat mig en ny "fiske kamera". Det är en Pentax Optio WPi, vattentät ner till 1,5 meter, OCH med möjligheter att ta bilder UNDER vattnet, så ska bli väldigt intressant att pröva den "ute i fält"! Tänkte att det kunde vara lite roligt att ta lite annorlunda fiske bilder, kan, om inte annat, vara lite trevligt med lite annorlunda bilder under drillning av fisk!  :) Jag återkommer när jungfrufärden är avklarad!

3
Kustfiske / Vart tar man vägen?
« skrivet: 23 februari 2006 kl. 10:00:31 »
Nu har fiskesuget blivit för stort! Trots det kalla vädret måste jag bara ta mig ut o fiska i helgen! tänkte bara höra om det finns någon som kan rekomendera någon "hot-spot" för kustöring här uppe i nordväst, eller är det lika "illa" var man än tar vägen?

Sidor: [1]