Kullens Sportfiskeklubb

Matlagning => Recept => Ämnet startat av: ize skrivet 17 maj 2013 kl. 14:57:56

Titel: Att röka horngädda
Skrivet av: ize skrivet 17 maj 2013 kl. 14:57:56
Hur gör man? Fick höra att man ska lägga fisken i grovsalt först i 6h, hur mkt salt ska man ha?
Alla möjliga och omöjliga tips mottages!
Titel: SV: Att röka horngädda
Skrivet av: miller 1 skrivet 17 maj 2013 kl. 16:23:47
Www.Scanditechdesign.se  o kolla under röka fisk. Alspån har jag till salu om du behöver
Titel: SV: Att röka horngädda
Skrivet av: miller 1 skrivet 17 maj 2013 kl. 16:40:30
Eller kolla www.roegeovnens-venner.dk
Titel: SV: Att röka horngädda
Skrivet av: skåningen skrivet 21 maj 2013 kl. 19:16:37
Hur gör man? Fick höra att man ska lägga fisken i grovsalt först i 6h, hur mkt salt ska man ha?
Alla möjliga och omöjliga tips mottages!
Du kan salta fisken när den är färdigrökt och varm med vanligt salt, vira in den i bakplåtspapper och in i en dagstidning, låt ligga tills nästa dag. Mindre klabbande ;)
Titel: SV: Att röka horngädda
Skrivet av: Matilda_J skrivet 29 augusti 2017 kl. 22:22:29
Jag brukar lämna iväg en del på rökning genast och frysa resten för att ta fram senare och lämna iväg.